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 ベリーズ、ブルネッロ・ディ・モンタルチーノ、ラ・マッジア、トスカーナ

2016 Berry Bros. & Rudd Brunello di Montalcino, La Magia, Tuscany2016 ベリーズ・ブルネッロ・ディ・モンタルチーノ、ラ・マージア、トスカーナ

商品番号 804196216B

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  • 750ml,
  • 今、飲み頃,
  • 2016,
  • Italy - Tuscany,
  • La Magia,
  • Sangiovese,
  • Full Bodied,Dry,赤ワイン.14.5%Alc.

2016ヴィンテージも引続き、モンタルチーノの高台にある畑からテロワールを重視したワインを造る2代目 オーナー・栽培醸造家Fabian Schwarz/ ファビアン・シュワルツが営む、有機栽培を行う小さなワイナリーFattoria La Màgia / ファットリア・ラ・ マージアによって造られました。 2016年は、完璧と言って良い気候に恵まれ、ブラックチェリー、ドライフラワー、スモーキーなミネラルの魅力を感じさせる活き活きとした快活な香りが特徴です。味わいは、ワイルドベリーや明るい森の果実が層になって現れ、引き締まった光沢のあるタンニンと鉄分の多いミネラルのグリップに縁取られています。ピュアさとフィネスに満ちた最高クラスのワインです。


ファビアンは、熱心に有機栽培を実践し、「私にとって、それはとても重要なことです。」と語ります。「例えば、葉を食べるクモがいたら、そのクモを食べる他の昆虫を用意します。これにより、生態系のバランスが保たれ、将来的な問題も少なくなるからです。」ファビアンのワインは、エレガントで、テロワールを反映した個性的なワインなのです。 今、充分な飲み頃を迎えていますが、まだまだ10年は続くしっかりとした骨格を魅せています。


Fabian Schwarz, second-generation owner-winemaker at Fattoria La Màgia in Montalcino is an ardent practitioner of organic viticulture. “For me, it's very important,” says Fabian. “For example, if you have a spider which is eating the leaves, use other insects which eat the spider. It gives balance in the ecosystem and means less problems in the future.” Fabian’s wines are elegant, terroir-driven and individual. Our Brunello is made by Fattoria La Màgia. This small organic estate is run by Fabian Schwarz, who creates terroir-focused wines from high-altitude Sangiovese vineyards. The 2016 vintage was nearly perfect, giving the wine a vibrant nose of black cherries, dried flowers and smoky mineral charm. The palate is layered with wild berries and bright forest fruits, framed by tight, glossy tannins and iron-rich mineral grip. This is of the highest class, full of purity and finesse. Drink now to 2036