カテゴリ一覧 > お知らせ・トピックス > イングリッシュ・スパークリングワイン「ガズボーン」メーカーズ・ディナー

イングリッシュ・スパークリングワイン「ガズボーン」メーカーズ・ディナー

イングリッシュ・スパークリングワイン「ガズボーン」メーカーズ・ディナー

*Please scroll down for English content.

トップクオリティのスパークリングワインの新たな生産地として、世界的な注目を集めるイギリス。そのイギリスで、2013年から既に3度もInternational Wine & Spirit ChallengeでEnglish Wine Producer of the Yearを受賞している、名実共に英国のワインシーンを牽引する存在の『ガズボーン』。

本ワイナリーにてアンバサダーを務めるマスターソムリエのローラ・リース氏を迎え、メーカーズ・ディナーを開催致します。

リース氏は、2004年にソムリエとしてのキャリアをスタートし、わずか5年後の2009年に英国のソムリエ・オブ・ザ・イヤーを受賞。2010年には世界で250人しかいないマスター・ソムリエの資格を取得したワインとホスピタリティのプロフェッショナル。まさに才色兼備のリース氏から、ワインやイギリスにまつわる話を聞きながら、素敵な一時をお過ごしいただきます。

会場となるのは、広尾で長く人気を博し続けている名フレンチ『à nu, retrouvez-vou/アニュ ルトゥルヴェ・ヴー』がGinza Six内構える姉妹店、『L'homme du Temps signé à nu/ ロム・デュ・タン・シニエ・ア・ニュ』。「ロム・デュ・タン=時の人」との名前通り、「今」の感性溢れるフランス料理を、同じく光るセンスで選ばれたワインや日本酒などとともに提供している注目のアドレスです。簑原シェフには、ワインに合わせたこの日限りのスペシャルコースをご用意いただきます。

通常のディナーコースの価格でワインまでお楽しみいただける、特別企画です。席数が限られておりますので、ご参加ご希望の場合はお早めにお申込くださいませ。


日程  2018年5月17日(木) 19:00 開場 19:30 開宴
会場  L'homme du Temps signé à nu 
住所  東京都中央区銀座6-10-1 GINZA SIX 13階
 会場地図(外部リンク)
参加費  20,000円(サービス料・税金は別途頂戴します)
予約  TEL 03-6263-9773(店舗までお電話ください・受付10:00-22:00)

イングリッシュ・スパークリングワイン「ガズボーン」メーカーズ・ディナー



English Sparkling Wine Gusbourne Maker's Dinner

We are very pleased to announce this special maker's dinner dedicated to Gusbourne, one of the leading producers of English Sparkling Wine, and winner, three times in the last five years, of the award for "English Wine Producer of the Year" at International Wine & Spirit Challenge.

On the night, we will welcome Ms Laura Rhys MS, the Global Ambassador for Gusbourne. She started her career as a sommelier in 2004, gaining a rich experience at Michelin starred restaurants and hotels. Only 5 years later, in 2009, she won the UK Sommelier of the Year competition, the second of only three women in the last 30 years to take the title. In 2010, she passed the exam to become a Master Sommelier, one of only around 250 in the world. With this knowledge and expertise, Laura will guide us through the world of English Sparkling Wine.

The restaurant where the dinner will take place is "L'homme du Temps signé à nu", which is the second branch opened by an ever-popular French restaurant in Hiroo "à nu, retrouvez-vou". As the name of the restaurant "Man of the Time" suggests, it offers spectacular courses and a selection of wine and sake with modern twist. Chef Minohara will prepare a special course menu for the night.

This is an exciting opportunity to enjoy not only a special course menu created by Chef Mihohara for the night, but also a selection of the exceptional Gusbourne wines along with it, and all at the normal dinner course price. The seats are limited, so please show your interest as soon as possible to avoid disappointment.


Date  Thursday 17th May 2018
Time  19:00 Open 19:30 Start
Place  L'homme du Temps signé à nu
Address  GINZA SIX 13F, 6-10-1 Ginza, Chuo-Ku, Tokyo
 (MAP)
Price  ¥20,000 (service charge and tax will be added)
Reservations  Please call the restaurant directly on 03-6263-9773 between 10:00-22:00.


会場へのアクセス