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シャンパーニュ・ラリエ メーカーズ・ディナー

シャンパーニュ・ラリエ メーカーズ・ディナー

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来たる11月8日、シャンパーニュ・ラリエ当主フランシス・トリボー氏を迎え、銀座「ドミニク・ブシェ・トーキョー」にて清秋の夜にふさわしいシャンパーニュディナーを開催いたします。世界最優秀ソムリエに輝いたオーベルジュ・ド・リルのソムリエであり、ラリエ・アンバサダーを務めるセルジュ・デュプス氏も急遽来日が決まり、素敵な夜を飾ることとなりました。

ラリエのオーナー、フランシス・トリボーはシャンパーニュ出身。醸造学校を主席で卒業し、名だたるメゾンの醸造長を歴任した後、2004年に創業家のルネ・ジェームズ・ラリエからこのメゾンを購入しました。使用するブドウはグラン・クリュとプルミエ・クリュのみ。ムニエは使用せず、シャルドネとピノ・ノワールのブレンドで、ガストロノミックなシャンパーニュを作っています。

会場となるドミニク・ブシェ・トーキョーは、22歳からずっと、フランス料理の大きな舞台で輝かしい経歴をひた走りされてきたシェフ、ドミニク・ブシェ氏の二つ星レストランです。若干29歳にして三つ星シェフに抜擢され、いくつものグランメゾンの総料理長を務めた後、奇しくもラリエのフランシスがメゾンを継いだのと同じ年、2004年に自身の小さなレストラン「ドミニク・ブシェ」を8区にオープンしました。日本では2013年開業、スタートからわずか4ヶ月で二つ星を獲得しています。流行には左右されず、しかし時代と共に移り変わる洗練されたシェフ独自のキュイジーヌは、人々の心に残る本当に美味しいフレンチです。

トリボー氏、世界最優秀ソムリエのセルジュ・デュプス氏とともラリエ・シャンパーニュ最高の時間を過ごしませんか?ドミニク・ブシェの一夜限りの特別ディナーと、その料理を彩るラリエのシャンパーニュ・セレクションをお楽しみください。


日時  2017年11月8日(水) 18:30 開場/19:00 開宴
会場  ドミニク・ブシェ・トーキョー 
住所  東京都中央区銀座1-5-6 銀座レンガ通り福神ビル2F
 会場地図(外部リンク)
参加費  29,000円(税・サ込)
予約  ドミニク・ブシェ・トーキョー まで直接お申し込みください
 TEL 03-6264-4477


Champagne Lallier Maker's Dinner

We're delighted to invite you to an exclusive Champagne evening with the owner and the wine maker of Champagne Lallier, Francis Tribaut at Dominique Bouchet Tokyo in Ginza. It's been decided that the World Best Sommerlier and the Lallier's Ambassodor, Serge Dubs is joining for the night too.

Fraincis Tribaut is born and raised in Champagne, graduated a wine making school with a first class honour and worked at distinguished Champagne maisons as a Cellar Master. In 2004 he bought Champagne Lallier, a small house which has been established for five generations crafting Pinot Noir dominated blends from Grand Cru sites around Ay. He's been making as selection of gastronomic Champagne since then.

The 2 starred Dominique Bouchet Tokyo is run by Chef Dominique Bouchet, who has been in the limelight and at the front line of the French cuisine since he was 22 years old. After having directed at various famous Grand Maisons, in 2004, coincidentally in the same year when Francis took over the maison Lallier, Chef Dominique opened his own restaurant in 8th arrondissement, and opened Tokyo branch in 2013 and earned 2 stars within the first four months. His style of cuisine is exquisite and sensitive, is always changing and evolving in the times but not influenced by fashion. The food is genuinely a delicious and memorable.

Join us for the splendid night with Francis and Serge who will be on hand to answer questions and to talk about wine, anecdotes and stories, over fantastic French courses and a selection of Champagnes.


Date  Wednesday 8th November 2017
Time  18:30 Open 19:00 Start
Venue  Dominique Bouchet Tokyo
Address  2F Ginza Renga Dori Fukujin Bld.,1-5-6 Ginza Chuou-ku Tokyo
 (MAP)
Price  ¥29,000 (service charge and tax inc) 
Reservations  Please call the restaurant directly TEL. 03-6264-4477



会場へのアクセス