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七面鳥のロースト、マデイラ・ワイン・ソース添え
ロースト・ポテト、赤キャベツの蒸し煮、野菜のロースト、
芽キャベツ、クランベリー・ソース
2008 Clos Vougeot, Grand Cru, Château de La Tour
2007 Ch. Grand-Puy-Lacoste, Pauillac
A Traditional British Christmas, Imperial Dining Room Dinner, 14th & 16th December
Join us at our refined Imperial Dining Room for our dinners celebrating Christmas’ finest food and wine pairings. Talented young Chef, Luke Jeffery-Green, from Swan and Lion who previously worked at the two iconic London restaurants St. John and Quo Vadis, will work closely with our wine expert to ensure that all the hard work of food and wine matching is done for you so that you can relax and enjoy a true gourmet experience. Expect to relax into the Christmas spirit whilst discovering some heavenly pairings of your own for the big day.
As places are limited, do confirm your interest as early as possible so as not to miss out.
Date
Monday December 14th, 2015
Wednesday December 16th, 2015
Time
19:00 – 22:00
Place
Berry Bros. & Rudd Imperial Dining Room
Place
14F Nishimoto Kosan Nishikicho Bldg. 3-23 Kanda Nishikicho, Chiyoda-ku MAP
Price
¥19,000
Capacity
9 people
〜 Christmas Menu 〜
Aperitif
2006 Berrys' Le Prestige Champagne, Grand Cru, Brut, Mailly
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Blini with Salmon Roe (ikura) and Crème fraiche
2013 Te Mata Estate Elston Chardonnay
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Roast turkey with -Roast potatoes, Braised red cabbage,
Selection of roast vegetables, Brussel sprouts
Madeira wine jus, Cranberry sauce
2008 Clos Vougeot, Grand Cru, Château de La Tour
2007 Ch. Grand-Puy-Lacoste, Pauillac
***
Christmas pudding with brandy butter
1989 Ch. Suduiraut, Sauternes
***
Cheese, crackers, chutney
1970 Warre Vintage Port
※Please make an advance payment by credit card. Unfortunately we will not accept cash as payment at the door.
※We accept(Visa, Master, JCB, AMEX, Diners). We will phone you after we receive your email, so please give us your credit card details over the phone. For security purposes, please do not email your credit card details to us.
※Cancellation policy: We do not accept cancellations.
◆Access
3 minutes walk from Exit 3b, Takebashi Station on Tokyo Metro Tozai Line
5 minutes walk from Exit C2b, Otemachi Station on Tokyo Metro and Toei Mita Line
伝統的な英国式クリスマス・ディナー
*Please scroll down for English content.
最近では日本でもクリスマスを盛大に祝うようになりましたが、イギリスでは昔からクリスマスと言えば家族が集まり、クリスマス・ディナーを囲む、年に一度のビッグ・イベントです。そこでベリー・ブラザーズ&ラッドでも、皆様に伝統的な英国式クリスマス・ディナーを味わっていただきたく、来たる12月14日(月)&16日(水)に、クリスマス・ディナーを開催いたします。ロンドンの有名店St. JohnやQuo Vadisで研鑽を積んだ、Swan and Lionの若手凄腕シェフLuke Jeffery-Greenが、皆様のために素晴らしいクリスマス・ディナーをご用意いたします。そして、その格別な料理に華を添える秀逸なワインを弊社のワイン・スペシャリストがセレクトいたしました。どうぞ弊社のダイニングルームで、至福の時をお過ごしください。
2015年12月16日(水)
会場地図(外部リンク)
〜 Christmas Menu 〜
食前酒
2006 Berrys' Le Prestige Champagne, Grand Cru, Brut, Mailly
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ブリニ、いくらとクリーム乗せ
2013 Te Mata Estate Elston Chardonnay
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オニオンとシャンパンのスープ
Berrys' Spy, 5-year-old, Dry Sercial, Madeira
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七面鳥のロースト、マデイラ・ワイン・ソース添え
ロースト・ポテト、赤キャベツの蒸し煮、野菜のロースト、
芽キャベツ、クランベリー・ソース
2008 Clos Vougeot, Grand Cru, Château de La Tour
2007 Ch. Grand-Puy-Lacoste, Pauillac
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クリスマス・プディング、ブランディ・バタ−添え
1989 Ch. Suduiraut, Sauternes
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チーズとクラッカー、チャツネ添え
1970 Warre Vintage Port
お申込について
※完全事前登録制です。イベント当日の現金でのお支払はお受けしておりません。
※会費のお支払い方法は、クレジットカード(Visa, Master, JCB, AMEX, Diners)決済のみとさせていただきます。
※クレジットカードの詳細は、お申込み受付後、お電話にて確認させていただきます。セキュリティ上、カード番号などはメールに記載されないようご注意ください。
※キャンセル規定:申込み後のキャンセルは一切受け付けておりません。
何かご不明な点などありましたら、ご連絡ください。
A Traditional British Christmas, Imperial Dining Room Dinner, 14th & 16th December
Join us at our refined Imperial Dining Room for our dinners celebrating Christmas’ finest food and wine pairings. Talented young Chef, Luke Jeffery-Green, from Swan and Lion who previously worked at the two iconic London restaurants St. John and Quo Vadis, will work closely with our wine expert to ensure that all the hard work of food and wine matching is done for you so that you can relax and enjoy a true gourmet experience. Expect to relax into the Christmas spirit whilst discovering some heavenly pairings of your own for the big day.
As places are limited, do confirm your interest as early as possible so as not to miss out.
Wednesday December 16th, 2015
MAP
〜 Christmas Menu 〜
Aperitif
2006 Berrys' Le Prestige Champagne, Grand Cru, Brut, Mailly
***
Blini with Salmon Roe (ikura) and Crème fraiche
2013 Te Mata Estate Elston Chardonnay
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Onion and Champagne Soup
Berrys' Spy, 5-year-old, Dry Sercial, Madeira
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Roast turkey with -Roast potatoes, Braised red cabbage,
Selection of roast vegetables, Brussel sprouts
Madeira wine jus, Cranberry sauce
2008 Clos Vougeot, Grand Cru, Château de La Tour
2007 Ch. Grand-Puy-Lacoste, Pauillac
***
Christmas pudding with brandy butter
1989 Ch. Suduiraut, Sauternes
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Cheese, crackers, chutney
1970 Warre Vintage Port
※Please make an advance payment by credit card. Unfortunately we will not accept cash as payment at the door.
※We accept(Visa, Master, JCB, AMEX, Diners). We will phone you after we receive your email, so please give us your credit card details over the phone. For security purposes, please do not email your credit card details to us.
※Cancellation policy: We do not accept cancellations.
会場へのアクセス
◆アクセス
東京メトロ東西線「竹橋駅」3b出口より徒歩3分
東京メトロ各線、都営地下鉄三田線「大手町駅」C2b出口より徒歩5分
◆Access
3 minutes walk from Exit 3b, Takebashi Station on Tokyo Metro Tozai Line
5 minutes walk from Exit C2b, Otemachi Station on Tokyo Metro and Toei Mita Line