カテゴリ一覧 > お知らせ・トピックス > アン・マクヘイル, MWによる マスター・クラス

アン・マクヘイル, MWによる マスター・クラス

アン・マクヘイル, MWによる マスター・クラス

*Please scroll down for English content.

この度、ベリー・ブラザーズ&ラッド ワイン・エデュケーション・スペシャリストであるアン・マクヘイルMWを迎え、マスター・クラスを開催いたします。

ベリー・ブラザーズ&ラッドには、8 名のマスター・オブ・ワインが在籍しています。マスター・オブ・ワインの取得者は、現在世界に319 名しかおらず、ワイン業界では最も権威ある資格とされています。このマスター・オブ・ワインにより選び抜かれた卓越した品揃え、彼らにより開催されるテイスティング講座は、ベリー・ブラザーズ&ラッドならではのものとしてご好評をいただいています。

アン・マクヘイルMWもセント・ジェームス・ストリート3番地の本店で様々なレベルのワイン講座やイベント、マスター・クラス・テイスティングなどを開催しています。今回のマスター・クラスは、まさに本店さながらの講義を受けられるまたとないチャンスです。お昼時の開催のため、軽食(お弁当)もご用意いたしております。限定14名様ですので、参加希望の方はどうぞお早めにお申込みください。



日にち  2015年4月18日(土)
時間  12:00 – 14:30
会場  ベリー・ブラザーズ&ラッド インペリアル・ダイニングルーム
住所  東京都千代田区神田錦町3-23 西本興産錦町ビル 14F
 会場地図(外部リンク)
参加費  12,000円
定員  14名


     wine
・Prosecco Asolo Extra Dry, Bele Casel, Veneto
・Crémant de Limoux, Antech-Limoux
・2007 Gramona, Argent Reserva Brut Cava
・2009 Knightsbridge, Ridgeview Estate
・Berrys' United Kingdom Cuvée, Grand Cru, Mailly
・Champagne R&L Legras, Blanc de Blancs
・Champagne Mailly, Blanc de Noirs, Brut, Grand Cru
・Champagne Thiénot, Rosé, Brut
・2007 Champagne Gaston Chiquet, Spécial Club, Brut, Grand Cru
・1988 Bollinger R.D.
 


お申込について


●申込先:受け付けは終了いたしました。
お陰様で満員御礼となりました。お申し込み有り難うございます。

※ 完全事前登録制です。イベント当日の現金でのお支払はお受けしておりません。
※ 会費のお支払い方法は、クレジットカード(Visa, Master, JCB, AMEX, Diners)決済のみとさせていただきます。
※ クレジットカードの詳細は、お申込み受付後、お電話にて確認させていただきます。セキュリティ上、カード番号などはメールに記載されないようご注意ください。
※ 事情により止むを得ずキャンセルをご希望の方は、イベント開催日の一週間前までに必ずご連絡ください。それ以降のキャンセルは、返金いたしかねますので、ご了承ください。




Masterclass hosted by Anne McHale, MW

We are pleased to have Anne McHale Master of Wine to host a Berry Bros. & Rudd Masterclass here in Tokyo. Anne who is a Wine Education Specialist and based in BBR HQ in St. James’s, London – normally hosting wine school- at various levels, as well as special one-off wine themed events and Masterclass tastings.
She will choose the wines especially as she would for one of her classes at No. 3 and looks forward to sharing
her knowledge and insight with you. As the tasting will be held at lunchtime, a traditional Japanese bento box will also be provided. Seats for this tasting is limited to 14 people – places are filling fast so please do let us know if you would like to attend.


Date  Saturday 18th April, 2015
Time  12:00 – 14:30
Place  Berry Bros. & Rudd Imperial Dining Room
Place  14F Nishimoto Kosan Nishikicho Bldg. 3-23 Kanda Nishikicho, Chiyoda-ku
 MAP
Price  ¥12,000
Capacity  14 people


     wine
・Prosecco Asolo Extra Dry, Bele Casel, Veneto
・Crémant de Limoux, Antech-Limoux
・2007 Gramona, Argent Reserva Brut Cava
・2009 Knightsbridge, Ridgeview Estate
・Berrys' United Kingdom Cuvée, Grand Cru, Mailly
・Champagne R&L Legras, Blanc de Blancs
・Champagne Mailly, Blanc de Noirs, Brut, Grand Cru
・Champagne Thiénot, Rosé, Brut
・2007 Champagne Gaston Chiquet, Spécial Club, Brut, Grand Cru
・1988 Bollinger R.D.
 


For Reservations


●Thank you for your interest in the “Masterclass hosted by Anne McHale, MW”.
Due to popular demand this event has reached full capacity and registrations are now closed.

※ Please make an advance payment by credit card. Unfortunately we will not accept cash as payment at the door.
※ We accept(Visa, Master, JCB, AMEX, Diners). We will phone you after we receive your email, so please give us your credit card details over the phone. For security purposes, please do not email your credit card details to us.
※ Cancellation after April 10th will require full payment.



会場へのアクセス

会場 ベリー・ブラザーズ&ラッド

◆アクセス
東京メトロ東西線「竹橋駅」3b出口より徒歩3分
東京メトロ各線、都営地下鉄三田線「大手町駅」C2b出口より徒歩5分

◆Access
3 minutes walk from Exit 3b, Takebashi Station on Tokyo Metro Tozai Line
5 minutes walk from Exit C2b, Otemachi Station on Tokyo Metro and Toei Mita Line